Bebo DesignComment

KINFOLK + NORM ARCHITECTS

Bebo DesignComment
KINFOLK + NORM ARCHITECTS
KINFOLKBEBO.JPG
KINFOLKBEBO.JPG
KINFOLKBEBO.JPG
KINFOLKBEBO.JPG
KINFOLKBEBO.JPG
KINFOLKBEBO.JPG
KINFOLKBEBO.JPG
KINFOLKBEBO.JPG

Just nu sitter sitter ena halvan av Bebo på morgonflyget till Köpenhamn. Dagen består av en hel del jobb, inte minst att besöka Kinfolks studio som Norm Architects har skapat. Som jag har längtat! Resterande del av mina 24 timmar i Köpenhamn spenderas med vänner, massa vin, god middag och till slut avrundar vi med en väns spelning.

 

On the morning flight to Copenhagen to visit this beautiful studio. Danish studio Norm Architects has taken influences from both Scandinavian and Japanese design to create this pared-back gallery and workspace for Kinfolk magazine in central Copenhagen.

 

Samtliga bilder via Dezeen